Ön offline van
Vissza

Már több mint 190 adag ételt mentett meg az Auchan Korzó és a Munch együttműködése

AuchanKorzo_banner_Munch_1024x341px.jpg

Az Auchan Korzónál hiszünk a környezettudatos megoldásokban, ezért tevékenységünket igyekszünk úgy végezni, hogy működésünkkel pozitív hatást gyakoroljunk környezetünkre. Ennek egyik példája a Munch platformmal idén februárban indult együttműködésünk, melynek célja éttermeink hulladéktermelésének csökkentése.  

Ahogy arról már korábban is olvashattál itt a weboldalunkon, a Munch egy online ételmentő kezdeményezés, melynek segítségével a vendéglátóhelyek, boltok és kávézók kedvezményesen értékesítik megmaradt, de még teljes értékű ételeiket.   

Így tulajdonképpen mindenki jól jár, hiszen az éttermek bevételre tesznek szert a megmaradt termékek értékesítésével, környezettudatos vásárlóink pedig nemcsak ételt mentenek, hanem pénzt is takarítanak meg, hiszen akár 40-60%-os kedvezménnyel juthatnak hozzá a Munch ételcsomagokhoz.  

A négy egyetemista által életre hívott, egyre nagyobb népszerűségnek örvendő vállalkozás hosszútávú célja, hogy a muncsolás – azaz az el nem adott, de emberi fogyasztásra még kiválóan alkalmas ételek fogyasztása – szokássá váljon, és beépüljön az emberek hétköznapjaiba.  

Örömünkre szolgál, hogy tervük megvalósulásához az Auchan Korzó bevásárlóközpontok is hozzájárulnak, hiszen az együttműködés februári debütálása óta az Auchan Korzók ételudvaraiban eddig már 192 adag ételt sikerült megmenteni!   

A programban jelenleg a budaörsi és a maglódi Auchan Korzók Lamenza és Grill Station éttermei, valamint a törökbálinti Auchan Korzó Mira Csárda étterme vesz részt.  

Ha Te is szívesen csatlakoznál az ételmentők táborához, regisztrálj a munch.hu oldalon vagy töltsd le az alkalmazást! A térkép segítségével válaszd ki a számodra szimpatikus éttermet vagy üzletet, és foglald le a megmaradt ételt! A weboldalon nemcsak azt láthatod, hogy milyen termékek várnak megmentésre, és mennyibe kerülnek, hanem azt is, hogy mikor és hol tudod átvenni az ételcsomagot. A megrendelt ételt az online felületen vagy az alkalmazáson keresztül tudod kifizetni, majd a kiválasztott étteremben veheted át. 

Köszönjük, hogy részvételeddel aktívan teszel az ételpazarlás ellen, hozzájárulva a fenntarthatóbb életformához és az élhetőbb jövőhöz!  

További információ: www.munch.hu